Lyx VS Budget

Vissa av er där ute kanske kan hålla med om att man får en viss känsla när man bär ett par lyx brillor? Men alla vill ju inte alltid lägga några tusenlappar på ett par brillor, utan kör på budget varianten istället. Jag kör gärna på budget varianten, men.. som jag sa innan att man får den speciella känslan när man bär lyx brillorna.

NY KATEGORI: Lyx VS Budget

Ny har en ny kategori skapas här på min blogg. Ett Lyx VS Budget inlägg ska jag försöka lägga upp en gång i veckan. Låter det bra?

Livs Shop

Nu har jag skaffat en till blogg som heter "Livs Shop". Där lägger jag upp kläder som är till salu och som ni sedan får sätta bud på. Om ni är intresserade så kontaktar ni mig via livhedman@hotmail.com, eller kommenterar det inlägget som ni är intresserade av. Enkelt va?  Adressen dit är:http://livhedman.blogg.se/livshop/?tmp=21125146
Hoppas vi ses och hörs där!
KRAM / L

Min dag!

Då fyller man fjorton idag, hmm!? Det känns konstigt..
Men det är aldrig fel att fylla år!
Halv 10 blev jag uppvaktad vid sängen och sedan klockan 11 kom mina fina vänner hem till mig på
brunch, underbart gott!
först ett dopp i poolen, mycket mysigt!
älskar er tjejer! (bättre vänner får man leta efter!)

LOVE TO YOU


tre ord

Kikade in på H&M sida en snabbis och hittade den bedorande maxi klännigen. Ser kanske inte jätte smickrande ut på bild men sitter säkert läckert.
Jag har 3 ord för den läckerbit, enkel, snygg, billig!
Ynka 149 :-!

NEW

Har namnsdag idag så ajg fick den fina ringen av mammi och pappi. älskar den!
Tack!

SOLO = hjärta

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR bokstavligt talat tidningen "SOLO"! Helt galen är jag i den, det finns allt möjligt i den. Underbart! Nästa stop, premunation på "SOLO". Efter en tur på stan så kunde jag bara inte låta bli och springa in på pressbyrån och haffa en tidning! Haha.
Någon av er som läser den? Om det är det, vad tycker ni om den?
Själv tycker jag att det är en underbar ungdoms tidning, med massor av skoj information. Allt från mode, skönhets tips, kärlek, roliga repotage som kan få upp humöret. Jag säger det bara ge "SOLO" en chans. Och för er som redan testat "SOLO" och inte tyckte att det var något vidare, ge den en till chans.
När jag köpte min första solo tidning så såg jag Elin Kling på omslaget och så chansade jag inte en sekund på att köpa den och andra gången jag köpe tidningen så hade jag fattat ett beslut om att färga mitt hår, när jag såg tidningen i butik såg jag jag en liten text där det stod " Färga håret hemma - de enkla knepen som ger frisör resultat".
Samma sak där jag tvekade inte en ända sekund, så efter dom 2 gångerna har jag blivit stor kär i "SOLO".

Apsnygga skyskrappor!

Apsnygga skuskrappor som bara måste klickas hem från Topshop!!
874 kr. Eller så får det bli en sak på önskelistan. (fyller år om 2 veckor).

+++

jeans Monki, linne Gina Tricot, svart bandeau under linnet Monki, skjorta Thailand, Rayban glasögon Grekland.

RSS 2.0