NEW STUFF

Ring - Glitter
Basic t-shirt - Monki
Linne - Monki

LA Life Summer Style

Gud vad man kan bli inspirerad, jag blir mest inspirerad av tjejerna i början som har den där rockiga, coola stilen. I love it!
Tummen upp!

You make the world smile


INDIAN


LADY IN BLACK

Ny klänning från H&M för 99 kr!

stuff

photo by me

Oboe Golden

Wesc Oboe Golden
Sneakers and stuff 499 :-

usch, fy och blä.

Nu har jag hamlat i fällan och blivit sjuk. Jag säger bara usch, fy och blä! Jag nyser varanan minut och går och snyter mig varanan sekund. Så nu ska jag klä mig mig varmt och krypa ner i sängen. Mm, låter mysigt!
Idag var jag inne i stan med en fin vän, hon visade mig runt i Limhamn (har aldrig varit där). Var jätte mysigt, ni får se bilder i morgon. Har även andra bilder som jag inte har hunnit visa er, för 2 veckor sedan gick jag mode visning så det jag berätta mer om i morgon. Eller vad tycker ni? Jag har så fasans fullt ont i nacken, jag har ingen anning om varför. Kaske jag börjar bli lite stel? Nej, jag får sätta igång med träning. Vi byter samtals ämne, Valborg!
Hur hade ni det på valborg, var ni och tittade på maj bålet?
Själv umgicks jag med mina fina vänner och hade extremt kul, som vi flumade, vi skrek och sjöng jaa, gud vet allt!
Jag dricker inte alkohol och mina vänner  och jag drack ingen alkohol igår tråts att det valborg. Men vi hade lika kul för det, man behöver inte alkohol för att få upp stämningen. Man kan ha kul ändå!
Det var allt för ikväll, vi hörs imorgon!
PEACE

RSS 2.0